Oudervereniging De Heydonck

Naast de reguliere lessen vinden er ook allerlei nevenactiviteiten plaats op en rondom onze school en deze worden door de Oudervereniging georganiseerd. Deze activiteiten kenmerken De Heydonck en dragen direct bij aan het plezier dat kinderen, ouders en ook leerkrachten aan onze school beleven.

Sommige activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met het team (bijv. Sinterklaas, Kerst en de Heydonckdag), andere activiteiten zelfstandig, natuurlijk wel in overleg met het team (denk hierbij aan de schoolfotograaf). Door het organiseren van activiteiten willen we de kinderen extra plezier laten beleven tijdens hun schooltijd.

Voor de meeste ouders is het gevoel van betrokkenheid bij school van hun kind(eren) een belangrijke reden om lid te worden van de Oudervereniging. Daarnaast kunt u toetreden tot het bestuur van de Oudervereniging. Toetreding tot het bestuur geeft meer inzicht in het reilen en zeilen van De Heydonck. En het is een prettige manier om het team een handje te helpen met de organisatie en met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten die tijdens en buiten de lessen om worden georganiseerd.

Ouderbijdrage

Jaarlijks vraagt de Oudervereniging een bijdrage van de ouder. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor het organiseren van de verschillende activiteiten (o.a. Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, Heydonckdag en schoolfotograaf).

De ouderbijdrage is een vrijwillige bijdrage, maar door betaling van de ouderbijdrage maakt u het mogelijk de eerder genoemde activiteiten te organiseren.

De ouderbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering en bedraagt € 35,00 per kind. Voor kinderen die instromen na 31 januari bedraagt de ouderbijdrage € 17,50.

Contact

Wilt u meer informatie over de Oudervereniging of heeft u interesse om ons te komen versterken? Neem dan contact met ons op via bs_heydonck_ov@bestonderwijs.nl.

Samenstelling Oudervereniging

Ilona de Vocht (voorzitter)

Krista Homan (secretaris)

Karen Stolk (penningmeester)